Marianne Y. Naerebout

Atelier Nederland

Ondanks mijn reisdrift is Nederland een plek om voor terug te komen, niet in de laatste plaats omdat mijn familie hier woont en ik de cultuur en taal spreek.
In Nederland woon ik in Breda, een stad waar het prettig vertoeven is. Er zijn veel bezienswaardigheden en je kunt er prima winkelen en uitgaan in de gezellige binnenstad. Denk bijvoorbeeld aan het Chasse Theater, Holland Casino, Het Grafisch Museum en de Biesbosch. Dat mijn grootste atelier, de ‘moeder’ van mijn ateliers in Italië en Tanzania, juist in Breda gevestigd is, komt mede doordat de stad zeer centraal gelegen is. Antwerpen, Brussel, Dusseldorf, Keulen en Parijs zijn gemakkelijk te rijden.
Marianne Y. Naerebout
Het is zo ontworpen dat er voor elke techniek een aparte werkplaats is. Deze heerlijke, overzichtelijke plek geeft rust en stimuleert mij te experimenteren, te werken, vrienden te ontvangen en soms gewoon lekker niets te doen. Hier worden de kunstwerken gevernist, eventueel ingelijst en gefotografeerd door Studio EVS. Het is bij tijden een wespennest. Vanuit dit atelier wordt mijn kunst verzonden naar de galeries in binnen- en buitenland en de opdrachtgevers.
Marianne Y. Naerebout
Colofon        Disclaimer        Sitemap        Marianne Y. Naerebout © 2018