Marianne Y. Naerebout
Stap binnen in mijn fantasie van kleuren, lees over mijn leven als kunstenares en bekijk snel mijn kleurrijke collectie aan kunstwerken. Mijn leven staat helemaal in het teken van de kunst. Het doet mij enorm plezier dat u kennis met mij en mijn kunst wilt maken. Geniet volop en droom net als ik over een wereld vol kleur. Vrijwel alle foto's op mijn website zijn aan te klikken om ze groter te bekijken, kijk dus rustig rond en beleef!
Masterclass schilderen voor beginners en gevorderden.
Deelnemen aan een Masterclass schilderen voor beginners en gevorderden.  
Verblijf in Villa Naerebout
Geniet in mediterrane sferen van het prachtige Apricale, Bloemenriviera, Italië. 
Naerebout in actie!
Een snelle blik in de keuken van Naerebout... 

Naerebout

Naerebout is opgenomen in de collectie van Galerie Dessers in Hasselt, BE.

Lees meer ?
Naerebout
Sluit

Naerebout wordt vertegenwoordigd door verschillende galerieën, waaronder Galerie Dessers in Hasselt, BE. Waar zij plaats neemt naast haar helden, zoals Miro, Appel, Corneille, Raveel, Folon, Ripolles, Alechinsky en Warhol.

Think big

Het is een monumentaal werk van zeker 3 meter hoog.

Lees meer ?
Think big
sluit

Sculpturen geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte en als buitensculptuur kunt u laten ontwerpen door Naerebout. Natuurlijk kunt u invloed op de maatvoering uitoefenen, met het principe the sky is limitless. Alle sculpturen van Naerebout in opdracht zijn unica.

Styling

Een opdracht in Fort Lauderdale, "The house at the beach".

Lees meer ?
Styling
sluit

Een opdracht in Fort Lauderdale, "The house at the beach". De opdrachtgever heeft Naerebout carte blanche gegeven met als Thema KLEUR! Het Beach House is volledig door haar ingericht, maar ook de plaatsing van de kunstwerken is door haar gerealiseerd. Er is volledig in de kleuren van de tropen, de zee en de zon gedacht. Mocht u ook een idee willen uitwerken, een kleur in uw leef- of werkomgeving willen aanbrengen, wilt u wel maar durft u niet? Neem gerust contact op met Naerebout, dan voorzien we samen uw wereld van kleur.

Tanzania

Vanuit mijn atelier in Tanzania worden er verschillende workshops gegeven.

Lees meer ?
Tanzania
sluit

Er bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een reis door een van de mooiste wildparken zoals de Serengeti en de Tarangire of u kunt deelnemen aan de beklimming van de Kilimanjaro (www.naefrica-expeditions.nl). Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de 10-daagse workshop: The African Art Experience. Deze wordt volledig begeleid door Naerebout persoonlijk. Een onvergetelijke ervaring! Voor data en verdere informatie kunt u contact met Naerebout opnemen.

Italie

Villa Naerebout Italie is een verborgen pareltje.

Lees meer ?
Italie
sluit

Villa Naerebout in Italië is een verborgen pareltje. Het dorp Apricale, net over de grens van Frankrijk, is een stuk puur natuur waar Naerebout graag vertoeft, al werkend en wandelend geniet zij volop van de rust. Op het moment dat Naerebout "onder de mensen" wil zijn rijdt zij 12 km naar Bordighera voor een lunch aan de Bloemenriviera. Maar ook Monaco en San Remo zijn maar op 30 minuten afstand rijden van Apricale. Wilt u ook een heerlijke week of langer in Villa Naerebout, Italie vertoeven?

Een co-productie!

Rik Felderhof en ik schilderen al jaren samen en hebben inmiddels een interessante collectie opgebouwd.

Lees meer ?
Een co-productie!
sluit

Naerebout en Rik Felderhof schilderen al jaren samen en hebben inmiddels een interessante collectie opgebouwd. Het idee om samen te schilderen is ooit op Curacao ontstaan. Tijdens een opening van een expositie in Nederland is het er echt van gekomen. Inmiddels hebben zij al een zeefdruk uitgegeven voor Stichting Karibu in Rwanda, een zeefdruk uitgegeven voor Stichting Sibusiso in Tanzania en een schilderij welk voor Amref Flying Doctors is geveild. Zij schilderen graag in de kleuren van de hoop voor een betere toekomst voor iedereen. Henkjan Smits heeft deze duo-expositie in Kunstcentrum Zaanstad feestelijk geopend! Wilt u ook één van de zeefdrukken van Naerebout/Felderhof aan uw collectie toevoegen, bekijk dan de projecten.

Masterclass

Wilt u een Masterclass schilderen volgen?

Lees meer ?
Masterclass
sluit

Wilt u een Masterclass schilderen volgen? Een aantal keren per jaar kunt u zich inschrijven voor een Masterclass KLEUR. Tijdens deze masterclass gaan we een kleurrijke beleving aan, met het motto “Niet denken, maar doen”. Tijdens deze dag bent u, ongeacht of u beginnend bent of gevorderd, van harte welkom dit avontuur met ons te beleven.

Atelier Naerebout
Paardeweide 28, 4824 EH Breda

Maak kennis met Marianne Y. Naerebout
Bel direct 06 53817061 of stuur een mail naar info@naerebout.nl.

Persoonlijke uitnodigingen ontvangen?
Laat uw gegevens achter in het contactformulier en meld u aan voor mijn nieuwsbrief.

FacebookLinkedInTwitterLinkedInYouTube

'Moment of Peace', sculptuur
'Moment of Peace', sculptuur
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
Voornaam
Achternaam
Emailadres
Het atelier is geopend op afspraak.
  -  
  -  
Colofon        Disclaimer        Sitemap        Marianne Y. Naerebout © 2019