19-08-2009

Expositie Apricale, Italië

WAT EEN BELEVENIS!! Wat zijn de Italianen toch een uitgesproken blij volk! Voor mij de allereerste ervaring wat betreft een expositie in Italië. De locatie... geweldig, een Middeleeuws kasteel in het historisch centrum, waar in december een overzicht tentoonstelling zal zijn van PICASSO!!! Mei, juni en juli... Naerebout, december Picasso... Daar geniet ik van, het zijn die kleine dingen die het hart van de kunstenaar trots maken.
 
De opening was een kleurrijk samenspel. Wat mij opviel was de verscheidenheid aan nationaliteiten. Dan merk je pas goed hoeveel mensen over de grens verblijven. Het geeft ook leuke gespreksonderwerpen en daar was mijn kunst er een van. Zoveel bezoekers van verschillende nationaliteit, die stuk voor stuk iets opmerkelijks vertelden over hoe zij mijn werk en mijn kleur beleefden.
 
Een enerverende ervaring en een om niet te vergeten. Het was ook een beetje en déjà vu. Een knipoog naar vervlogen tijden. Mijn eerste expositie in een ander land toen ik in mijn twenties was. Dat maakte ook zo'n indruk. Ben blij dat ik er nog steeds van geniet.

1: Expositie Apricale, ItaliŽ
2: Expositie Apricale, ItaliŽ
Colofon        Disclaimer        Sitemap        Marianne Y. Naerebout © 2018