Logo Marianne Y. Naerebout

Impressie Villa Naerebout

De villa is zeer persoonlijk en daar hebben we ons best voor gedaan. Geen onpersoonlijke vakantievilla, maar gebouwd en ingericht met de bedoeling dat het permanent bewoond is. Alle gebruikte materialen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, met aandacht geselecteerd en verwerkt. Ook de tuin heeft de uitstraling van rust en er zijn verschillende terrassen en een verlaagde zitruimte waar een ieder zijn rust kan vinden. Er is een buitendouche op het zonneterras, een heerlijke verkoeling. Het terrein heeft buitenverlichting en is afgeschermd met een metalen hekwerk en een toegangspoort. De villa is geschikt voor twee tot zes personen.

De villa is in 2008 gebouwd, dus comfortabel nieuw. Toch voelt u de rustieke uitstraling van de bouw. Binnenshuis is de inrichting modern, maar intiem. U heeft de beschikking over drie slaapkamers en twee badkamers. De villa is voorzien van airconditioning in de leef- en slaapvertrekken. Behalve dvd’s kunt u op de grote flatscreen tv in de lounge, via de satellietontvanger, onder andere naar alle Nederlandse tv kanalen kijken.

De villa heeft een oppervlakte van ongeveer 170 m2, met een fraaie, sfeervol aangelegde ruime tuin, van ongeveer 1.000 m2. Daar komt bij, het is het huis van kunstenaar Marianne Y. Naerebout en dat voelt u, dat ziet u.

Indeling villa

Begane grond

De keuken, eetkamer en lounge gedeelte, zit/slaapkamer, badkamer met douche en toilet. Vanuit de keuken en de zit/slaapkamer kunt u door openslaande deuren de verschillende terrassen in de tuin bereiken (ook het zonneterras en de buitendouche). De zitkuil is in de tuin op de begane grond.

Eerste verdieping

De eerste verdieping heeft een ouder slaapkamer, met openslaande deuren naar het zonneterras met buitendouche, de badkamer en toilet, de gastenkamer met openslaande deuren naar het balkon met panoramisch uitzicht. De gehele villa is voorzien van air-conditioning. Buiten is er gezorgd voor schaduw plekken door gebruik van parasol en een modern zonnezeil boven de verlaagde zitruimte. Natuurlijke schaduw geeft de grote olijfboom in de voortuin. Er is parkeergelegenheid op het terrein voor twee auto’s.

De tuin

Een groot deel van de tijd wilt u natuurlijk ook in de buitenlucht van het lekkere weer genieten, daarom beschikt de villa ook over een ruime tuin waar u lekker kunt ontspannen.

Extra's

In de loungeruimte hangt een flatscreen televisie van 120 cm met satelliet-aansluiting, u ontvangt alle Nederlandse zenders en nog veel meer. Verder een DVD-speler, internet, Nederlandse literatuur, zonnebedden, alle kamers hebben middels openslaande deuren toegang naar buiten.

Informeren en reserveren

12 + 6 =

Wilt u een boeking maken of wilt u extra informatie dan kunt u mailen naar info@naerebout.nl of bellen tijdens kantooruren naar 06 538 170 61.

Contactgegevens
Paardeweide 28
4824 EH Breda
Telefoon 06 538 170 61
info@naerebout.nl

Pin It on Pinterest

Share This