Marianne Y. Naerebout

Het leven geeft mij enorm veel inspiratie. Zo zie ik het thema: Circle of Life” in mijn kunstwerken terug.
Het begint wanneer ik als kind mijn voeten in het zand zette en de golven van de Caribische Zee over mijn voeten voelde rollen. Dan droom ik verder over het water, de lucht en zie ik de mooiste kleuren.
Zo ontstonden voor mij de vier elementen welke mijn Circle of Life vormen.

Zand, water, lucht en vuur.
Vuur is mijn passie voor kleur.
En met passie blijf ik creëren, net zolang tot de kleur uiteindelijk uit mijn leven zal verdwijnen door ouderdom. Maar nimmer door de passie te verliezen.

Kleuren brengen vreugde!

 

Ieder moment van leven heeft zijn schoonheid, in zijn zwakte en in zijn kracht.

De kunst van leven is te leren de dagen van voorspoed en de dagen van tegenspoed te omhelzen. 

 

Tropenrooster

De zoektocht naar kleur zal altijd blijven bestaan. Vandaar dat mijn leven een aaneenschakeling van reizen is. En dat maakt mijn leven als een mooi tropenrooster. de plaats en de tijd zullen mij de weg wijzen.

“Er zijn geen grenzen… niet tussen landen, kleur, gevoel en beleving, alles is onbegrensd geworden”. Deze bevinding laat steeds meer positiviteit en levenskracht toe in mijn werk.

Liefde en toekomst

De dag van morgen zal de toekomst vertellen en de liefde zal mij de weg wijzen.

 

Inzet

……Met liefde voor elkaar……….  
-Beschermvrouwe van Art Buddies (Nederland). Deze stichting helpt mensen met een beperking samen met een buddy in de kunst
“op stap te gaan”. 
-Bij de Stichting Karibu neem ik plaats in het Comité van aanbeveling. Zij zetten zich in voor het welzijn van straatkinderen in Rwanda.
-I.s.m. Rik Felderhof voor Stichting Sibusiso in Tanzania de zeefdruk “A great expectation” uitgegeven. Sibusiso geeft de ouder(s) van kinderen met een verstandelijke beperking interne training.
-In 2011 beklommen mijn broer en ik met een groep vrienden Mount Kilimanjaro voor de Florentina Foundation, die o.a. een school hebben opgezet voor Masai kinderen in Arusha.  
-Met de Stichting Energy4all werk ik mee aan kunstobjecten die worden geveild om verder onderzoek naar de behandeling van kinderen met de energie stofwisselingsziekte mogelijk te maken.  
-Ambassadrice van Stichting DOG te Curacao, initiatief van Djoeke Giliam ontfermt zich over de situatie van zwerfhonden. 

Met elkaar geven we kleur aan de wereld.

 

Kunst, het logboek van mijn leven

Het geeft mij veel plezier om mijn kunstuitingen te delen met zoveel mogelijk kleurenliefhebbers. Uw glimlach maakt de wereld een mooie plek om te leven en te creëren.

Pin It on Pinterest

Share This